Le lehet fogyni fájdalommentesen is. Kalóriaszámlálással

kaloriaszamlalo.png

A fogyás sokak életében jelen van. Számtalan őrült és/vagy eredménytelen diéta kering a neten, amik közül keveset lehetne nyugodt szívvel ajánlani. Én most ajánlok egyet.

Oszd meg másokkal!

Karatty Blog:

Tetoválás fájdalommentesen

Soha nem csináltatnék tetoválást, mert hamar megunok mindent. Szeretek rajzolni is, de nem rongálnék falakat graffitivel, mert azzal más munkáját teszem tönkre. A 'Photoshop leírások' rovat első bejegyzése következik.

Oszd meg másokkal!

Karatty Blog:
Címkék: photoshop leírás tetoválás tetkó

Jó idő, rossz idő

Index-hír: Első fokú hőségriasztás az Alföldön, de a hétvégére rossz idő várható. Milyen szép a magyar nyelv, nem? De ebben nincs igaza!

Oszd meg másokkal!

Karatty Blog:
Címkék: vélemény időjárás nyár jó idő

Tizenegyedszer csapott le az üstökös

Idén is megrendezték a Comet díjátadót - de vajon mennyit ér az a bizonyos gömb? Aki kisebb-egyenlő 14 éves, most hagyja abba az olvasást...

Oszd meg másokkal!

Karatty Blog:
Címkék: comet viva fos tehetségkutató 2011

Tehetség(?)kutatók

Vajon, hogy nem vettem észre, hogy lement egy Csillag Születik évad? Valószínűleg az az oka, hogy hidegen hagy. Az évek óta műsoron lévő tehetségkutatókról lesz szó...

Oszd meg másokkal!

Karatty Blog:
Címkék: rtl klub megasztár tv2 csillag születik tehetségkutató

Túlteng a nevetés

Miért kell több ezer (túlzok) ugyanolyan blogponthus oldalt csinálni, szinte teljesen megegyező tartalommal? azpara, 2perc, nemkutya, tururu, aztadom, igynevess, justsmile... stb. Ezekről a gombamód szaporodó poéngyáros blogokról lesz szó a továbbiakban.

Oszd meg másokkal!

Karatty Blog:
Címkék: blog vélemény internet szórakozás poénblog

Időjárás honlapok

Általában szeretjük tudni, hogy milyen idő lesz másnap, mert nem tervezünk kirándulást zuhogó esőben. Ezzel nincs is baj. Azzal annál inkább, hogy az időjárás jelentésről mindig elkapcsolunk, ráadásul az nincs a nap 24 órájában. Jöhet az internet...

Oszd meg másokkal!

Karatty Blog:
Címkék: időjárás honlap met köpönyeg időkép

Miért jó az RSS?

Magyarországon még nem nagyon elterjedt pedig a legnépszerűbb oldalakban a technikai háttér biztosított. Egy kicsit mostazért kampányolok, hogy minél többen használják az RSS hírcsatornákat.

Oszd meg másokkal!

Karatty Blog:
Címkék: google rss reader olvasó hírcsatorna googe

© Copyright 2011 Karatty Blog

Powered by blog.hu.